TVC Corendon Vakantieland 4x (2023)

Een viertal sets voor de nieuwe Corendon ‘vakantieland’-campagne. Vooraf volledig gevisualiseerd in 3D modellen, inclusief zeer gedetailleerde illustraties/texturen die 1:1 bruikbaar waren voor alle handgeschilderde decorlagen. Impressies zijn uitzonderlijk overeenkomstig met het eindresultaat. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.

TVC T-Mobile Unlimiteds (2022)

Diverse geabstraheerde interieurs en een compacte straat van ledstrip-contouren. Zowel analoge schetsen als digitale modellen zijn ingezet om op korte termijn zo efficiënt mogelijk te kunnen bouwen en direct duidelijkheid te geven over de uitstraling en detaillering. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.

TVC Gamma Fluiten (2021)

Voor 50 jaar Gamma is een tuinhuis gebouwd met vier vooraf geprepareerde stadia: jaren 70, jaren 80, jaren negentig en het heden. In basis blijft het tuinhuis hetzelfde, maar door het creëren van vervangbare onderdelen kan het meubilair en gereedschap (en alle historische verpakkingen) snel aangepast worden aan het volgende decennium. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.

TVC Bol.com – Sinterklaas (2020)

Voor Bol Sinterklaas maakten we drie magisch-realistische studiosets op basis van vier visuals. Door de sferische verlichting en details in de inrichting werden de visuals leidend voor zowel ontwerp als mood. Ze gaven de mogelijkheid voor test-opstellingen om een paard fysiek op het verhoogde dak te laten lopen. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.

TVC Bol.com – Classy tot Casual (2020)

Combinatie van analoog en digitaal ontwerp. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.

Short: Alex (2018)

Deze korte film speelt zich af in de jaren 70, waarbij de eerste primitieve uitgave van een ‘smart speaker’ wordt uitgebracht: Alex. De kast heeft een extreem gedetailleerde uitwerking, in zowel ontwerp als uitvoering. De kast werd tentoongesteld in het VPRO Medialab op de Dutch Design Week 2018. Klik op de titel hierboven voor het resultaat.